English
Magyar
Book now
Period:
60
75
90

Masseur: Male    Female    Nevermind

Time:
:

L'Amia aromateraphy

»
L'Amia aromateraphy
60 min: 19000HUF
75 min: 24500HUF
90 min: 27500HUF
L'Amia aromateraphy image 1

A Mandala Day Spa idén tavasztól a bio és organikus összetevőket tartalmazó L'amia magyar fejlesztésű natúrkozmetikumokkal várja a ragyogó és természetes szépség kedvelőit.

 

Próbálja ki Ön is a gondosan válogatott és vegyszermentes termékeket és tapasztalja meg a kényeztető gondoskodást kezeléseink által. Nálunk egyedülálló módon elsőként tapasztalhatja meg az illatos természet tisztaságát, miközben az érintés ereje, a lágy zene minden érzékét kikapcsolódásra és egy káprázatos utazása hívja…

Az aromaterápia magával ragadó holisztikus gyógymód, mely testet, lelket egyaránt kényeztet az érintés erejével  az illatok természetes és tiszta bűvöletében. Masszázs során vitaminokban gazdag, hidratáló és ápoló sárgabarackmag olajat használunk, melyet a kérésnek megfelelő illatok kombinációjával dúsítunk. Így legyen szó: méregtelenítésről (citrom, zsálya, rozmaring), relaxációról (szantálfa, ylang ylang) vagy felfrissülésről (citrom, grapefruit, pacsuli), minden kedves vendégünk felüdülésre lel a gondoskodó kezek és aromák közt.

 

További L'Amia  testkezelésünk az alábbi oldalon érhető  el:

 

 

Natúrkozmetikai spa kezelések

 

+36 1 491 0078